Hozzávalók:
1 nagyobb sütőtök
3 nagyobb krumpli
kb. 10 centi póréhagyma
1 kanál barna nádcukor
2 dl tejszín
1 kanál vaj
sótlan tökmag
Elkészítés:
A vajon a póréhagymát a cukorral picit karamellizáljuk.
A tököt és a krumplit megtisztítjuk, felkockázzuk, hozzáadjuk a hagymához, felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi, és fedő alatt puhára főzzük.
Ha kész, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk, majd a tökmaggal meghintve tálaljuk.
A tököt és a krumplit megtisztítjuk, felkockázzuk, hozzáadjuk a hagymához, felöntjük annyi vízzel, ami épp ellepi, és fedő alatt puhára főzzük.
Ha kész, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk, majd a tökmaggal meghintve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése