Hozzávalók:
20 dkg főtt, szeletelt sonka
2 tojás
15 dkg reszelt sajt
só
bors
bazsalikom -elhagyható
őrölt szerecsendió
köménymag
szezámmag -elhagyható
diónyi vaj
1 ek olívaolaj
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát olívaolajon üvegesre pirítjuk,Bazsalikommal kicsit megszórhatjuk.A 1 tojást + 1 tojásfehérjét behabarjuk sajttal. Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendiózzuk ízlés szerint.A réteslapra a széleken 2-2 cm kihagyásával sonkaréteget, erre a hagymás réteget és végül a tojásos masszából egy réteget rakunk.A széleket behajtjuk, hogy ne folyjon ki a töltelék. Feltekerés után
a a megmaradt tojássárgájával megkenjük a tetejét. Tetejére köménymagot
vagy szezámmagot szórjunk.Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 35 perc alatt kisütjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése