Hozzávalók:
A piskótához:
5-6 banán
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál kristálycukor
fél csomag sütőpor
reszelt csokoládé
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál kristálycukor
fél csomag sütőpor
reszelt csokoládé
A krémhez :
3,5 dl tej
1 csomag pudingpor /tetszés szerinti ízben/
25 dkg Rama margarin
15 dkg cukor
1 csomag pudingpor /tetszés szerinti ízben/
25 dkg Rama margarin
15 dkg cukor
Elkészítés:
A tepsinket sütőpapírral kibéleljük, a banánt karikára szelve belerakjuk. 6 tojásból piskótatésztát készítünk, és a banánra öntjük. Előmelegített, forró sütőbe tesszük, majd a sütőt egy perc múlva mérsékeljük. Ha a tészta megsült, kiborítjuk a tepsiből, eltávolítjuk róla a sütőpapírt. A pudingport a tejjel és a cukorral megfőzzük, és ha kihűlt, a habosra kevert margarinnal szépen elkeverjük. Az elkészített krémet rákenjük a piskótára. A tetejét reszelt csokoládéval díszítjük.
A tepsinket sütőpapírral kibéleljük, a banánt karikára szelve belerakjuk. 6 tojásból piskótatésztát készítünk, és a banánra öntjük. Előmelegített, forró sütőbe tesszük, majd a sütőt egy perc múlva mérsékeljük. Ha a tészta megsült, kiborítjuk a tepsiből, eltávolítjuk róla a sütőpapírt. A pudingport a tejjel és a cukorral megfőzzük, és ha kihűlt, a habosra kevert margarinnal szépen elkeverjük. Az elkészített krémet rákenjük a piskótára. A tetejét reszelt csokoládéval díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése