2012. május 7., hétfő

Banános piskóta

Hozzávalók:
 
A piskótához:

5-6 banán
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál kristálycukor
fél csomag sütőpor
reszelt csokoládé 

 A krémhez :
 
3,5 dl tej
1 csomag pudingpor /tetszés szerinti ízben/
25 dkg Rama margarin
15 dkg cukor

Elkészítés:

A tepsinket sütőpapírral kibéleljük, a banánt karikára szelve belerakjuk. 6 tojásból piskótatésztát készítünk, és a banánra öntjük. Előmelegített, forró sütőbe tesszük, majd a sütőt egy perc múlva mérsékeljük. Ha a tészta megsült, kiborítjuk a tepsiből, eltávolítjuk róla a sütőpapírt. A pudingport a tejjel és a cukorral megfőzzük, és ha kihűlt, a habosra kevert margarinnal szépen elkeverjük. Az elkészített krémet rákenjük a piskótára. A tetejét reszelt csokoládéval díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése